Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports Prime) στο Βελιγράδι ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες απέναντι στην ομάδα των Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Μίλος Τεόντοσιτς ψάχνει την τρίτη διαδοχική τους νίκη προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά εξάδας, ελπίζοντας ακόμη και για την τετράδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να επιστρέψει εν συνεχεία στο ΣΕΦ και με τη βοήθεια των φιλάθλων του να διεκδικήσει τη νίκη με +3 πόντους επί της Φενερμπαχτσέ και να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Το συγκρότημα του Μπαρτζώκα προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Παρτιζάν, όπου αν και βρέθηκε στο -14 κατάφερε με μία επική ανατροπή να φύγει με το ροζ φύλλο από την πρωτεύουσα της Σερβίας.

Η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε στο Βελιγράδι την Τετάρτη (3/4) χωρίς τους Σέρβους σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Μιλουτίνοβ έκανε την πρώτη προπόνησή του, μετά από απουσία για μεγάλο διάστημα, την περασμένη Τρίτη (2/4), αλλά δεν κρίθηκε έτοιμος για ν’ αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Εκτός… απροόπτου αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μείνει οριστικά εκτός της δεκάδας και δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει μία θέση στα Play-In. Βρίσκεται στην 16η θέση, με ρεκόρ 11 νίκες – 21 ήττες.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είχε ιδρώσει για να νικήσει εν τέλει με 88-83 τον Ερυθρό Αστέρα, χάρη στους 28 πόντους του Άλεκ Πίτερς.

Διαιτητές στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός ορίστηκαν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροLamborghini και Rolex κατασχέθηκαν σε μαζική αστυνομική επιδρομή της ΕΕ για απάτη 600 εκατ. ευρώ μέσω ταμείου ανάκαμψης
Επόμενο άρθροCOSMOTE Insurance: Ποια είναι η πιο δημοφιλής επιπρόσθετη κάλυψη- Ποιοι οδηγοί πρέπει να πληρώσουν επασφάλιστρο