Μια ημέρα μετά την απόκτηση του Ομάρ Σαλέμ, οι διοικούντες την ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ένωσης ανακοίνωσαν και νέα προσθήκη στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον Γάλλο -με ρίζες από την Αλγερία– δεξιό ίντερ, Νασίμ Μπελασέν, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Μασί και Φροντινιάν.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για τον Μπελασέν έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νασίμ Μπελασέν. Ο Γάλλος, με αλγερινές ρίζες, δεξιός ίντερ, ύψους 1,90μ., είναι γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 1998 και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.

Ο Μπελασέν ξεκίνησε την καριέρα του στη Montpellier το 2015, όπου έμεινε μέχρι το 2018. Τότε μεταγράφηκε στη Massy, με την οποία στα 4 χρόνια παρουσίας του, έγραψε 94 συμμετοχές, αποτελώντας σημαντικό επιθετικό «όπλο» για την ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται για λογαριασμό της Frontignan».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Πρώτα απ’ όλα, ευχαριστώ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ’ αυτό το κομμάτι της σεζόν! Επίσης, γνωρίζω ότι η ομάδα έχει Γάλλους παίκτες, αλλά και κόουτς. Είναι πολύ θετικό για εμένα και έκανε την απόφασή μου ευκολότερη. Φίλοι της ΑΕΚ, ανυπομονώ να σας δω! Μόνο ΑΕΚ».//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροAνοικτή επιστολή προς τους κτηνιάτρους για τις στειρώσεις από την ΠΦΠΟ
Επόμενο άρθροΑρουραίος δαγκώνει το χέρι βρέφους μέσα στην κούνια