Αν και στο αγγλικό πρωτάθλημα ποτέ δεν θεωρείται τίποτε δεδομένο, είναι πιθανό η 30η αγωνιστική ημέρα να παίξει σημαντικό ρόλο στην “κούρσα” του πρωταθλήματος.

Το απόλυτο ντέρμπι διεξάγεται στο Etihad Stadium του Μάντσεστερ, εκεί όπου η Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ, ή αν προτιμάτε, εκεί όπου η 3η του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται την πρώτη, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Αναμφίβολα όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει την μονομαχία Γκουαρντιόλα- Αρτέτα, μια μονομαχία που ανάλογα με το αποτέλεσμά της ο τίτλος θα “κλείσει το μάτι” σε μία από τις δύο.

Βέβαια μπορεί τυχερή της ημέρας να αποδειχθεί η Λίβερπουλ, η οποία ισοβαθμεί στην κορυφή με την Άρσεναλ και που δυόμιση ώρες πριν το ντέρμπι θα υποδεχθεί στο Άνφιλντ την πάντα επικίνδυνη Μπράιτον.

Οι “κόκκινοι” με νίκη και με συμφέρον προς αυτούς αποτελέσμα στο Etihad, μπορεί να βρεθούν μόνοι πρώτοι. Να αφήσουν δηλαδή Σίτι και Άρσεναλ να “δουλέψουν” γι’ αυτούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Σάββατο 30 Μαρτίου
Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 4-3
Μπόρνμουθ – Έβερτον 2-1
Τσέλσι – Μπέρνλι 2-2
Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας 1-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 3-3
Τότεναμ – Λούτον 2-1
Άστον Βίλα – Γούλβς 2-0
Μπρέντφορντ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Κυριακή 31 Μαρτίου
16:00 Λίβερπουλ- Μπράιτον
18:30 Μάντσεστερ Σίτι- Άρσεναλ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜαρίνα Πατούλη: Τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα και το photoshop σε φωτογραφία της και η αντίδρασή της
Επόμενο άρθροΜονομαχία Ερντογάν – Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη