Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Ν. Σμύρνης οδήγησαν την διοίκηση του συλλόγου να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό για ακόμα δύο χρόνια, αφού οι “πράσινοι” έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και ο Σάκης Ψάρρας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Η συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο επιτεύχθηκε μετά από συζητήσεις και ταύτιση απόψεων όχι μόνο στο επαγγελματικό σκέλος αλλά και στο κοινό όραμα να συνεχίσει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων την επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη αναβαθμίζοντας τα δεδομένα του Ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος διότι στην καλύτερη χρονιά στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Μίλωνα η διοίκηση αναγνώρισε την προσπάθεια και τις θυσίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες μου. Δημιουργήσαμε συναισθήματα, γράψαμε ιστορία και αλλάξαμε τις ισορροπίες στο ανδρικό βόλεϊ. Όλη αυτή η πορεία δημιούργησε επαγγελματικό και συναισθηματικό δέσιμο. Πάνω σε όλο αυτό το οικοδόμημα θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε και την επόμενη διετία. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Μίλωνα. Παρότι έχουμε μπροστά μας τις προσκλήσεις των ημιτελικών πλέι οφ πρωταθλήματος και το φάιναλ-4 του Κυπέλλου έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό για τη σεζόν 2024-25. Αισθάνομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε να δώσουμε πολλά στον Σύλλογο και στο άθλημα. Προχωράμε…».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγριά Μαγνησίας: Δωρεάν μαθήματα ναυαγοσωστικής
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: Ευκολότερη η μεταβολή στοιχείων Μητρώου για την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές