Ο τεχνικός της Άρσεναλ, εξήρε την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι συνέτριψαν την Νιουκάστλ με 4-1 για την Premier League, μόλις τρεις ημέρες μετά την ήττα με 1-0 από την Πόρτο στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Είναι πολύ καλό για τους παίκτες, αφού είχαν μόλις μια ημέρα προετοιμασίας για τον αγώνα», τόνισε ο προπονητής της Άρσεναλ και πρόσθεσε: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιζαν στο γήπεδο, αλλά και η ένταση, η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα, η επιθετικότητα, η εξέλιξη και όλα όσα έκαναν με την μπάλα. Έπαιξαν με πολύ θάρρος απέναντι σε αυτήν την ομάδα (σ.σ. Νιούκαστλ) και ανταμείφθηκαν.

Πιστεύω ότι αξίζαμε απόλυτα την νίκη. Αυτό δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε. Και γι’ αυτό τα εύσημα πάνε στο επιτελείο, που έκανε την προσπάθεια να σταθούν ξανά οι παίκτες στα πόδια τους. Όμως το ένιωσα μόλις φύγαμε από την Πορτογαλία, ότι ήμασταν έτοιμοι για το ματς. Θέλαμε να παίξουμε την επόμενη ημέρα γιατί μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Είναι υπέροχο να βλέπεις αυτήν την αντίδραση, είναι υπέροχο να βλέπεις την υποστήριξη που είχαμε στο γήπεδο για άλλη μια φορά».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει το σκηνικό του καιρού
Επόμενο άρθροΓκουαρδιόλα: «Οι παίκτες μου παίζουν ανά τρεις ημέρες. Είναι σούπερμαν»