Έφυγε από την ζωή η fashion και beauty blogger Λαβίνια Σταθάκη μετά από μία γενναία μάχη που έδωσε με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η blogger και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της, ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η λεζάντα της δημοσίευσης έγραφε: «Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαβίνια Σταθάκη ασχολήθηκε ενεργά με τη μόδα τα τελευταία 8 χρόνια. Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα: «Η αγάπη μου για το styling ξεκίνησε από όταν ήμουν παιδί. Θαύμαζα τις γνώσεις τις μητέρας μου και μέσα απο εκείνη έμαθα τα υφάσματα καθώς και τις εποχές τις μόδας. Στη πορεία έφτιαξα το δικό μου blog, έκανα σεμινάρια styling και ιστορία της μόδας. Σήμερα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή μέσω των social. Μέσα απο τη διαδικασία αυτή απέκτησα και μια άλλη ενασχόληση, τη φωτογραφία».

Φτιάχνοντας το δικό της blog με τίτλο «Drums of Fashion», αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και νικήτρια του Style Influencer Award του Marie Claire.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΆρης: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Παναθηναϊκό
Επόμενο άρθροΜετάνιωσε που δεν έπαιξε στο “March Madness” ο Λεμπρόν