Οι Κρητικοί ανέκαμψαν πλήρως μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ιωνικό, συνέτριψαν με το εμφατικό 5-0 τη “μαύρη θύελλα” στην έδρα της και έμειναν εντός της μάχης ανόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κυριάρχησε απόλυτα από το πρώτο λεπτό, κάτι που έδειξε ο πίνακας του σκορ από το… δεύτερο. Συγκεκριμένα, ο Μάναλης βρήκε δίχτυα στο 2′ για το 1-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος διπλασίασε γκολ του. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο, μιας και ο Νίλι στο 37′ έκανε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους όμως να βάζουν άλλα δύο τέρματα. Ο Μίλερ πήρε τη σκυτάλη από τον συμπαίκτη του και πέτυχε κι εκείνος δύο τέρματα, στο 71′ και στο 86′.

Κάπως έτσι τα Χανιά πήραν την παρθενική τους νίκη στα πλέι οφ, έφτασαν στο -2 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea, ενώ βρίσκονται στο +4 από τον τρίτο Ιωνικό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Καλαμάτα έμεινε στους 18 και ουσιαστικά απώλεσε και τις τελευταίες ελπίδες ανόδου που της είχαν απομείνει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του β’ ομίλου:

Κυριακή 31 Μαρτίου

Καλαμάτα – Χανιά 0-5
16:45 Athens Kallithea – Ιωνικός
Ρεπό: Ηλιούπολη

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία του B’ ομίλου πατώντας ΕΔΩ.//Α.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροIσραήλ: Ο στρατός υποστηρίζει ότι έπληξε κέντρο διοίκησης του Ισλαμικού Τζιχάντ που λειτουργούσε σε νοσοκομείο της Γάζας
Επόμενο άρθροΒρούτσης: «Εποικοδομητική η συνεργασία μας με FIFA και UEFA»