Σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της πλατείας Κολωνακίου οι πελάτες δεν ανησυχούσαν για το αυτοκίνητο τους. Σταματούσαν μπροστά στην είσοδο του καταστήματος και οι παρκαδόροι έπαιρναν το αυτοκίνητο τους και το πήγαιναν για να το σταθμεύσουν σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, τους έδιναν αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν στο παρμπρίζ των οχημάτων το υπόλοιπο απόκομμα. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όσους έχουν περπατήσει στους δρόμους του Κολωνακίου, Όλα τα πεζοδρόμια και οι δημόσιοι χώροι κατειλημμένοι από κάποιους που θεωρούν ότι η πόλη τους ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ του Σαββάτου όμως αστυνομικοί από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πήγαν στο σημείο και προσπάθησαν να βάλουν μια τάξη.

«Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη τεσσάρων ατόμων στο Κολωνάκι, εκ των οποίων οι τρεις παραλάμβαναν τα οχήματα και ένας ήταν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε όταν οι οδηγοί παραλάμβαναν τα αυτοκίνητα τους δεν έπαιρναν καμία απόδειξη και το «μαύρο χρήμα» συνέχιζε να κυκλοφορεί και να καταλήγει αφορολόγητο στις τσέπες κάποιων «πονηρών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα από την Τροχαία ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤι συνέβη όταν αυτή η ιταλική επαρχία «επένδυσε» σε μωρά
Επόμενο άρθροΈτοιμος ο Γιάννης Περιστεράς μετά τις επίσημες δοκιμές με Yamaha R7 στο Μιζάνο