Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στη Λάρισα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Μίλωνα.

«Συγχαρητήρια στον Μίλωνα που έκανε μια απίστευτη χρονιά και έφτασε στον τελικό. Μια ομάδα που για να είμαι ειλικρινής κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι εδώ. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι. Σε κορυφαίες ομάδες όπως στον Ολυμπιακό οι στόχοι είναι μεγάλοι. Πρέπει να είσαι πρώτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα φέτος με πολλά σερί παιχνίδια, κάναμε τις κοιλιές μας, αλλά σήμερα αντιδράσαμε σε ένα σημείο που ίσως κάποιοι δεν το πίστευαν ότι θα το γυρίσουμε έτσι όπως παίζαμε. Καταφέραμε, όμως, στο τέλος να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε μια ομάδα που πολλοί είναι πάνω από 35 χρονών. Παίξαμε πάνω από 30 παιχνίδια με σερί ματς ανά τρεις μέρες. Όμως αυτά δεν είναι δικαιολογίες, αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό είναι το πρόγραμμα. Προσπεράσαμε όλες τις δυσκολίες.

Στις προσωπικές ενέργειες. Σήμερα δεν παίξαμε το βόλεϊ που μπορούμε. Ο Μίλωνας μας πίεσε πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ήμασταν στα χαμένα, αλλά πάμε παρακάτω, κερδίσαμε και κοιτάμε πλέον τους τελικούς» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Τζούριτς.



 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΙσπανία: «Αγχωτική» νίκη για την Μπαρτσελόνα, 1-0 την Λας Πάλμας
Επόμενο άρθροΟ Τραμπ δημοσίευσε βίντεο με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα – Οργή από τους Δημοκρατικούς