Πολύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, με την υπόθεση να φτάνει έως και την εισαγγελία του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα χτύπημα εκτός φάσης, το οποίο ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων. Έπειτα, ο Τάγκαεφ των γηπεδούχων, ο οποίος σημειωτέων ήταν στον πάγκο, δεν έπαιζε εκείνη την ώρα, προχώρησε σε ένα… εγκληματικό χτύπημα με τις τάπες στο πρόσωπο αντιπάλου του.

Ο Νασόπουλος της ομάδας της Καρπάθου -ο οποίος ήταν αυτός που χτυπήθηκε- πήγε στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εν συνεχεία, συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ, ο όποιος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Νασόπουλος δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Κάρπαθο, έμεινε στη Ρόδο συνοδεία του προέδρου του σωματείου, Κοσμά Γιαλλουράκη για να εξεταστεί τη Δευτέρα (8/4) από ιατροδικαστή και να ακολουθηθεί η περαιτέρω δικαστική διαδικασία. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα επιληφθεί του συμβάντος ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας.

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το ertsports.gr από το σοκαριστικό χτύπημα:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στο Λασίθι
Επόμενο άρθροΝετανιάχου: Δεν θα υπάρξει εκεχειρία στη Γάζα χωρίς την απελευθέρωση ομήρων,