H μοναχοκόρη της Κέιτ και του εκδότη περιοδικών Τζέφερσον Χακ, Λίλα, επίσης μοντέλο, ποζάρει στο φακό της Ελισαβέτα Ποροντίνα και κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της ισπανικής Vogue.

«Είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» δηλώνει και αποκαλύπτει: «Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο επειδή η μητέρα μου αρνιόταν να μου το επιτρέψει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει: «Όταν δημιούργησε το πρακτορείο της το 2016 χαλάρωσε γιατί ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και ότι θα με φρόντιζαν. Τότε είπα στον εαυτό μου: “Τώρα είναι λογικό”».

Κέιτ Μος

«Όταν ήμουν νεότερη φαντασιωνόμουν ότι ίσως μια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει» παραδέχεται η 21χρονη Λίλα και προσθέτει.

«Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι αυτό το επάγγελμα και πόσο πρέπει να ταξιδεύεις μόνη σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίλα Μος

Σύμφωνα με την Daily Mail, για το εντυπωσιακό εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού το μοντέλο φοράει ένα ασημένιο κορμάκι με κρόσσια με παστέλ μεταλλικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

«Δεν νομίζω ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου και είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους ή να κάνω παρέα με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» υπογραμμίζει.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεσπά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το δημοσίευμα περί χωρισμού: «Εκνευριστήκαμε για το παιδί»
Επόμενο άρθροΞεπέρασαν τα 32 εκατομμύρια οι τουρίστες του 2023 – «Άφησαν» 20,5 δισ ευρώ