Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπειτα από τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη σύζυγός του κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε πως ο τραγουδιστής την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν περί τις 02:00 τα ξημερώματα στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα και συνέλαβαν τον 69χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά ενώ πραγματοποίησαν και θρησκευτικό γάμο στην Κέρκυρα το 2017. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια.

O Γιάννης Γιοκαρίνης και η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου

Όταν ο τραγουδιστής δήλωνε πως η σύζυγός του τον βοήθησε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ

Σε κοινή συνέντευξή τους τον Οκτώβριο του 2021 δήλωναν πολύ αγαπημένοι με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε πει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του.

«Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δε θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα έργα στερέωσης και αποκατάστασης του Κάστρου της Χίου
Επόμενο άρθροΑγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα playoffs της Super League από το Πάμε Στοίχημα