Η ομάδα της Λισαβόνας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 24χρονου διεθνή επιθετικού και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως έχει ήδη αρχίσει τις διερευνητικές επαφές για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Οι εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη με το “τριφύλλι” τον έχουν κάνει περιζήτητο στην ευρωπαϊκή αγορά του ποδοσφαίρου και η Σπόρτινγκ φαίνεται πως θέλει να μπει στο κόλπο της απόκτησής του. Σύμφωνα με την “A Bola” η ομάδα της Λισαβόνας έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για τον 24χρονο σέντερ φορ.

«Η Σπόρτινγκ θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Γιόκερες για έναν ακόμη χρόνο με αύξηση των απολαβών του και της ρήτρας αποχώρησής του, αλλά γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Σουηδό το καλοκαίρι.

Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες.

Η Σπόρτινγκ γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατ. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία μετά από επαφές που έχει δημιουργήσει

Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της “A Bola”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
Επόμενο άρθροΕορτασμός της επετείου της Suzuki Hayabusa