Τα πρώτα λεπτά κύλισαν με χαμηλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στο πρώτο τέταρτο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κοσέλεφ. Σταδιακά οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και στο 24′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Η μπάλα από τον Μασούρα έφτασε στον Ποντένσε στα αριστερά της περιοχής. Εκείνος τροφοδότησε τον Τσικίνιο, που με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα στο πρωτάθλημα. Πολύ γρήγορα ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Έσε εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Μαρτίνεθ, έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Ναβάρο, που με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0 στο 27′. Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες με μεγάλη συχνότητα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Έκανε το καθήκον του ο Ολυμπιακός πριν την Άστον Βίλα και περιμένει…
(EUROKINISSI)

Τίποτα δεν άλλαξε στην εικόνα του παιχνιδιού με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αρκετά δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Φθιώτιδας, που δεν μπορούσε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή της. Στο 50′ ο Όρτα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, γεμίζοντας στην περιοχή, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κοσέλεφ να εκτιναχθεί, ώστε να διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά, ήρθε το 3-0 από τον Ολυμπιακό. Λάθος από τον Σιμόν μετά από μπαλιά του Βέζο και ο Ποντένσε το εκμεταλλεύτηκε, πλασάροντας εύστοχα. Σε μία από τις λίγες φορές που φάνηκε απειλητική η Λαμία, οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μείωσαν το σκορ. Ο Λέικ εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Τόσιτς πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ με το αριστερό μπροστά από τον Άμπι στα όρια της περιοχής και σκόραρε για το 3-1 στο 64′.

ΓΚΟΛ: 24′ Τσικίνιο, 27′ Ναβάρο, 52′ Ποντένσε, 90’+3′ Αλεξανδρόπουλος / 64′ Τόσιτς
Κίτρινες: 63′ Άμπι / 90’+2′ Τερεζίου

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (58′ Άμπι), Βέζο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (58′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Όρτα (84′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (73′ Μάρτινς), Ποντένσε, Ναβάρο (73′ Ελ Κααμπί).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58′ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46′ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75′ Τσούκαλος), Λέικ (84′ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46′ Βασιλαντωνόπουλος).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1
19:30 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός- Άρης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League πατώντας ΕΔΩ.//Ν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜπόνους- έκπληξη για τους δημόσιους υπαλλήλους
Επόμενο άρθροΜε 11′ καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα: Δεν ξεκινούσε το ματς ο Σρέντερ λόγω πανό για Κατσούρη, ΑΕΚ και Μελισσανίδη!