Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 4ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/4, 20:30, Cosmote Sport 1) στην OPAP Arena, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακόμη κι ο Μπράντον Τόμας, παρά το τροχαίο που είχε το πρωί, πηγαίνοντας στην προπόνηση, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα «πετάξει» για την Αθήνα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ίβαν Νάσμπεργκ, ο οποίος δούλεψε ατομικά, καθώς και στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιόνι Κάστρο Ότο παρότι έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, όχι όμως και ο Ράφα Σοάρες.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓι’ αυτό θα μείνουμε χωρίς τουρισμό – Μόνο 15 ευρώ στη Σικελία μία ποικιλία γίγας μαζί με κοκτέιλ!
Επόμενο άρθροΔεκάδες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μέσα σε 12 ώρες