Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μαγνησία στις αρχές και τέλη Σεπτεμβρίου του 2023, είχαν ως αποτέλεσμα, την πρόκληση σημαντικών ζημιών και καταστροφών και στην περιοχή της Αγριάς. Τα ορμητικά νερά και οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν στον Νομό, παρέσυραν μεταξύ άλλων και αυτοκίνητα τα οποία κατέληξαν στη θάλασσα. 

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, από την πρώτη στιγμή των πλημμυρικών φαινομένων, κατέγραψε όλα τα προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν τόσο στην χερσαία όσο και στη θαλάσσια περιοχή ευθύνης του, προωθώντας άμεσα προτάσεις και λύσεις για την αποκατάσταση αυτών.

Ανέλκυση αυτοκινήτων με δαπάνες του ΟΛΒ από τον θαλάσσιο χώρο της Αγριάς

Σήμερα ο ΟΛΒ προχώρησε (μέσω εργολαβίας που χρηματοδότησε ο ίδιος)στην ανέλκυση δύο οχημάτων από τη θαλάσσια περιοχή των «Προσφυγικών» της Αγριάς – θαλάσσια περιοχή ευθύνης του – με τη συναίνεση βεβαίως των ιδιοκτητών τους. Τα οχήματα ανελκύστηκαν από το θαλάσσιο χώρο και μεταφέρθηκαν σε αντίστοιχη πιστοποιημένη επιχείρηση ανακύκλωσης (τέλους κύκλου ζωής οχημάτων).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Σωκράτης Αναγνώστου, σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, έξι μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, συνεχίζει να καταβάλλει αδιάκοπες προσπάθειες για την επαναφορά του λιμένος, αλλά και όλων των χερσαίων και θαλάσσιων περιοχών αρμοδιότητάς του στην προτέρα κατάσταση για την εύρυθμη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων σε κάθε σημείο ευθύνης του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 3,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κέρκυρας
Επόμενο άρθροΠερισσότερες από 9.000 εγγραφές στο NFL Athens