Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Πειραιωτών παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Σερβίας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της Παρτίζαν, μιας και είναι η επόμενη αντίπαλος των “ερυθρολεύκων” (28/3, 21:30).

Αναλυτικά όσα είπε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ στη “mozzartsport”:

«Αν όλη την εβδομάδα σκέφτεσαι το κλίμα στο γήπεδο, τότε δεν θα παίξεις καλά. Εγώ έχω εμπειρία από το Βελιγράδι και ξέρω πώς θα είναι. Έχω αγωνιστεί και σε πολλά ντέρμπι στην Ελλάδα και γνωρίζω τι με περιμένει. Πιστεύω θα είναι διασκεδαστικά. Αν δεν σου αρέσει η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, δεν σου αρέσει το μπάσκετ. Έχουν τους πιο θορυβώδεις οπαδούς και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Για μένα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη, πέρα-φυσικά-από αυτό του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Οι φίλαθλοι των δύο χωρών μοιάζουν και μου αρέσει αυτό στη Σερβία.

Η Παρτιζάν έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρωλίγκα. Έχουν πολλά καλά ονόματα στο ρόστερ τους, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω ατομικά, ίσως μόνο για τον Νάναλι. Είναι εξαιρετικός και ίσως να είναι αποστολή μου να τον μαρκάρω. Ο Πάντερ είναι από τους κορυφαίους στο ένας εναντίον ενός, ενώ έχουν και τον ΛεΝτέι που ηγείται στη ρακέτα τους. Γενικά είναι πολύ δυνατοί και επιτίθενται με πολλές επιλογές.

Είχα πίστη στον εαυτό μου και ήθελα να φτιάξω κάτι ερχόμενος στον Ολυμπιακό. Όταν έφτασα, ερωτεύτηκα τους φιλάθλους, τους προπονητές και γενικά όλους τους ανθρώπους στην ομάδα. Γι’ αυτό νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Όταν ήρθα πριν εννιά χρόνια στην Ευρώπη για την Πέζαρο δεν ήξερα τίποτα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από μικρός ήθελα να πάω στο ΝΒΑ και δεν ήξερα ότι υπήρχε ζωή στο μπάσκετ στην Ευρώπη. Χαίρομαι που είμαι τώρα εδώ και τα βιώνω όλα διεκδικώντας τίτλους. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ευγνώμων για όλα».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροe-ΕΦΚΑ: Πληρώνονται τα αναδρομικά οι συνταξιούχοι της τέως Ολυμπιακής Αεροπορίας
Επόμενο άρθροΓονείς κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον 10 μηνών γιο τους