Ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Τζούλιους Ραντλ, δήλωσε ότι προχωρά στην ανάρρωσή του από εξάρθρωση του δεξιού ώμου, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης που θα τον αποκλείσει από το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά από τότε που υπέστη τον τραυματισμό κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ στις 27 Ιανουαρίου, ο Ραντλ είπε ότι στόχος είναι να επιστρέψει αυτή τη σεζόν.

«Υπάρχουν ακόμα απαραίτητα βήματα. Είναι μια διαδικασία για τα πάντα. Πρέπει να σταθμίσω τα πάντα, τελικά, και να αποφασίσω από εκεί», είπε ο Ραντλ στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Αλλά αυτή τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος στην προσπάθεια να αποφύγω τη χειρουργική επέμβαση, προφανώς, και να επιστρέψω στα παρκέ το συντομότερο δυνατό».

Ο Ραντλ είπε ότι έχει ακούσει πολλές διαφορετικές επιλογές σχετικά με το αν η χειρουργική επέμβαση είναι αναπόφευκτη, είτε τώρα είτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Ραντλ, ο οποίος επιλέχθηκε στο τρίτο του All-Star Game τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, παρέλειψε τις γιορτές του Σαββατοκύριακου για να συνεχίσει την αποκατάσταση του ώμου του.

Ερωτηθείς για την προοπτική να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Ραντλ το καλοκαίρι, ο προπονητής των Νικς Τομ Τιμποντό απάντησε: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε μέχρι να έχουμε όλες τις πληροφορίες. Αλλά αυτή τη στιγμή, ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Βάζει πολλά σε αυτό, φαίνεται καλά, έχει υπέροχο πνεύμα. Γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα, οπότε όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή».

Ο άσος των Νικς έχει φέτος μέσο όρο 24 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35,4 λεπτά συμμετοχής (46 αγώνες).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Αμφιλοχία
Επόμενο άρθροΔώρα Αυγέρη: «Το Συνέδριο επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη»