Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μαγική εμφάνιση στην έδρα των Πέλικανς, αλλά η παρέα του Ζάιον Γουίλιαμσον κατάφερε να πάρει την νίκη με 107-100, με αυτή να είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των “ελαφίων” μέσα σε δυο μέρες.

Στην Νέα Ορλεάνη οι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο από τους Πέλικανς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά την ομάδα του με τους γηπεδούχους, κυνηγώντας το σκορ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα με 107-100. Πέτυχε 35 πόντους, μαζεύοντας 14 ριμπάουντ όντας ο κορυφαίος της αναμέτρησης με τους νικητές Πέλικανς να έχουν πρώτο σκόρερ τον Ζάιον Γουίλιαμσον με 28 πόντους.

Νωρίτερα οι Χοκς νίκησαν για δεύτερη φορά τους Σέλτικς μέσα σε δυο μέρες, αυτή την φορά στην παράταση, με 123-122 με τους γηπεδούχους να έχουν κορυφαίο παίκτη τον Ντεζούντε Μάρεϊ, καθώς ο Αμερικανός πέτυχε 44 πόντους με 7 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Για τους “Κέλτες” ο Τέιτουμ πέτυχε 31 πόντους με 13 ριμπάουντ. Οι πρωτοπόροι της Ανατολής δεν ανησυχούν για την θέση τους καθώς γνωρίζουν πως θα παραμείνουν πρώτοι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαρολίγον τραγωδία σε πτήση από Αθήνα για Λονδίνο
Επόμενο άρθροΜιχάλης Χατζηγιάννης & Ζέτα Μακρυπούλια: Η βραδινή συνάντηση του πρώην ζευγαριού