Τα playoffs της Super League συνεχίζονται την Τετάρτη με τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Στις άλλες 2 αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και ο ΠΑΟΚ τη Λαμία.

Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται και στην Premier League. Εντός έδρας παίζουν οι 3 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Την Τετάρτη, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Λούτον και η Μάντσεστερ Σίτι την Άστον Βίλα. Την Πέμπτη, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα, στα μέσα της εβδομάδας, συμπεριλαμβάνει και τους ημιτελικούς των Κυπέλλων Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, έχει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες της Super League, της Premier League και των Κυπέλλων Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

To ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ προσφέρεται με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Με τις πιο δυνατές αποδόσεις παίζονται ακόμα τα σημερινά παιχνίδια της Premier League, Μπέρνλι-Γουλβς, Γουέστ Χαμ-Τότεναμ και ο αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ανανεωμένο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες, συνδυάζοντας το Βet Builder σου με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζεις μια μοναδική εμπειρία.

Bet Builder ready για Κύπελλο Ιταλίας και Super League

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και Bet Builder ready. Δείτε επιλογές από τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ιταλίας και των playoffs της Super League:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ (Τρίτη 2 Απριλίου, 22:00)

  • Η Γιουβέντους να κερδίσει & ο Ντούσαν Βλάχοβιτς να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.
  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Over 2,5 γκολ & Over 9,5 κόρνερ.
  • Ο Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & η Λάτσιο να κερδίσει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ (Τετάρτη 3 Απριλίου, 19:00)

  • Ο Ολυμπιακός να κερδίσει, να μη σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 2,5 γκολ.
  • Ισοπαλία, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 3,5 γκολ.
  • Ο Ολυμπιακός να κερδίσει, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 3,5 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ (Τετάρτη 3 Απριλίου, 21:00)

  • Ο Παναθηναϊκός να κερδίσει, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 3,5 γκολ.
  • Η ΑΕΚ να κερδίσει, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 3,5 γκολ.
  • Ισοπαλία, να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & Over 3,5 γκολ.

Η δράση δεν σταματά ποτέ στο Πάμε Στοίχημα Tipsters

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα… Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ φετινός Μάρτιος ο πιο θερμός τα τελευταία 15 χρόνια στην κεντρική και νότια Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚύπελλο Ιταλίας: Ξανά στο… ρινγκ Γιουβέντους και Λάτσιο, με φόντο τον τελικό