Η Λάρισα δέχθηκε γκολ στο 90+5′ μένοντας στο ισόπαλο 3-3 και έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί μια ανάσα από τους Βιωτούς και αναγκάζονται να τα κάνουν “ρελάνς” την ερχόμενη αγωνιστική για να έχουν ελπίδες ανόδου.

Η “ένωση” πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Μαχαίρα στο 44′, με την Λάρισα να έχει άμεση απάντηση ένα λεπτό μετά με τον Παπαγεωργίου να κάνει το 1-1, στέλνοντας εν τέλει τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η “Βυσσινί” ομάδα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πεντρόσο με ωραίο σουτ στο 57′ για να φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Η ΑΕΚ όμως είχε την λύση του Ζίνι στο 75′ ο οποίος έφερε το παιχνίδι για μια ακόμα φορά σε ισορροπία, με την Λάρισα να βλέπει το θετικό αποτέλεσμα να χάνεται. Εκεί όμως εμφανίστηκε ο Βλιώρας για να κάνει το 3-2 στο 85ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις η “ένωση” πάγωσε την Λάρισα, με τον Τιεχί στο 90+5‘ να σκοράρει για το τελικό 3-3, που κρατάει την απόσταση από τον Λεβαδειακό στους τέσσερις βαθμούς και θα χρειαστούν τεράστια αποτελέσματα για να μπορέσει η “βυσσινί” ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

 

ΣΚΟΡΕΡ: 44′ Μαχαίρας, 45+1′, Παπαγεωργίου, 57′ Πεντρόσο, 75′ Ζίνι, 90+5′ Τιεχί

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡεάλ: Επιστρέφει μετά από 7,5 μήνες ο Μιλιτάο
Επόμενο άρθροΚορυφαία τιμητική διάκριση στον Κρίστοφερ Νόλαν και στη σύζυγό του Έμα Τόμας