Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο απόψε (5/4, 21:30) και με νίκη θα αγκαλιάσει την 2η θέση της regular season στην EuroLeague και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας.

Mετά τη νίκη-θρίλερ στην Μπολόνια με 81-79 επί της Βίρτους, ο Παναθηναϊκός αναζητά ένα ακόμη “διπλό”, αυτή τη φορά στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, το βράδυ της Παρασκευής (5/4, 21:30).

Οι “πράσινοι” προέρχονται από σερί 3-0 και θα διεκδικήσουν την 4η νίκη τους κόντρα στο σύνολο του Πάμπλο Λάσο. Στην EuroLeague, έχουν να ηττηθούν από την 29η αγωνιστική και συγκεκριμένα, από τις 14 Μαρτίου, όταν γνώρισαν την ήττα στο ΣΕΦ, με 71-65 από τον Ολυμπιακό, στο ευρωπαϊκό ντέρμπι “αιωνίων”.

Με νίκη το “τριφύλλι” θα αγκαλιάσει” την 2η θέση και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας. Με ήττα θα μπει σε περιπέτειες ακόμα και για το πλεονέκτημα έδρας, με πιθανό σενάριο τον ελληνικό εμφύλιο στα play off.

Οι Βαυαροί είναι 15οι με 13-19 και παίζουν το… τελευταίο χαρτί τους για συμμετοχή στα Play-In. Με ήττα θα πουν “αντίο” στις ελπίδες τους για συνέχεια στη διοργάνωση. Επομένως και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα, αφού διακυβεύονται πολλά εκατέρωθεν.

O Εργκίν Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πάμπλο Λάσο, θα υπολογίζει, λογικά, στους Αντρέας Ομπστ και Ντέβιν Μπούκερ που επιστρέφουν.

Αναλυτικά οι αγώνες της βραδιάς (5/4):

20:45 Φενέρμπαχτσε – Ανατολού Εφές
21:30 Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια
21:30 Μπάγερν – Παναθηναϊκός
21:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια

Δείτε τη βαθμολογία της EuroLeague, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας για το 2024
Επόμενο άρθροΣάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας