Οι “κίτρινοι” υποδέχονται τον “Δικέφαλο του Βορρά” την Κυριακή (19/3, 19:00) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γερμανό μέσο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (19/3, 19:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανακοίνωσε αποστολή χωρίς να έχει νέα προβλήματα. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ρουπ παραμένει εκτός, όπως και ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.//

//platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή