Η Γερμανία αποχαιρέτησε το EURO 2024, αφού έχασε με 2-1 στην παράταση από την Ισπανία, με τον αποκλεισμό των “πάντσερ” να σηματοδοτεί το τέλος του ταξιδιού του σπουδαίου Τόνι Κρόος.

Ήλπιζε σε καλύτερο φινάλε. Ήταν πολύ “σκληρός” ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός απ’ την Ισπανία στα προημιτελικά του EURO 2024, με το γκολ του Μερίνο στο 119’ να ρίχνει στο καναβάτσο τους οικοδεσπότες Γερμανούς, όμως η καριέρα του Τόνι Κρόος είναι τόσο λαμπερή που τίποτα δεν μπορεί να αμαυρώσει το αντίο του.

«Δώσαμε τα πάντα για να βρεθούμε στα ημιτελικά, ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μας να χάσουμε έτσι το στόχο μας. Δεν ήθελα να κλείσει με αυτόν τον τρόπο το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου. Τώρα όλα τελείωσαν. Χρειαζόμαστε ελπίδα και επιθυμία για να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Και είμαι βέβαιος ότι θα ξαναγίνουμε μεγάλη δύναμη. Αυτό δεν το δείξαμε σήμερα (5/7) στο γήπεδο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αν και θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στη διοργάνωση», είπε ο Γερμανός σούπερ σταρ μετά τον αποκλεισμό από τη “Ρόχα”.//Λ.

Οι δηλώσεις του Τόνι Κρόος:


ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις και αγρότες έλαβαν το 50% της αποζημίωσης από τις πλημμύρες του 2023
Επόμενο άρθροΓιάννης Σπάθας: Σαν σήμερα «έφυγε» ο κορυφαίος κιθαρίστας του ελληνικού ροκ