Ο Γιώργος Μασούρας θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή μέσω των social media, τη συμφωνία τους με τον 30χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας άσος αγωνίζεται στους Πειραιώτες από το 2019 έχοντας κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 Κύπελλο Ελλάδας και βεβαίως το Conference League του 2024. Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του, ο Μασούρας έδειξε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα παραμείνει για πάντα «ερυθρόλευκος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και Κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά για να μπορούμε να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι θα δώσουμε όπως και πέρυσι τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει πολλή σκληρή δουλειά, γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση αλλά νομίζω ότι έχουμε πλέον την εμπειρία να μπορούμε να κατακτάμε τίτλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι αποδοχές του Μασούρα στο νέο τριετές συμβόλαιό του θα φτάσουν συνολικά τα 2,2 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί τα τελευταία 5 χρόνια σε 262 επίσημα ματς με απολογισμό 56 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλλανδία: Ο Κούμαν ευχαριστεί ομάδα και φιλάθλους μέσω social media
Επόμενο άρθροΣτιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες εκατοντάδες πυροσβέστες