Μετά την ήττα στην Ρόδο από το Περιστέρι, ο Κολοσσός αναζητά λύσεις που μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα παρά το δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Χαβιέ Καράσκο μαζί με την διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου γνώριζαν από την αρχή της σεζόν ότι δεν υπάρχει το μπάτζετ για πολλές μεταγραφές. Η ομάδα των Δωδεκανήσων ξεκίνησε την σεζόν με ήττα στις λεπτομέρειες από την ΑΕΚ, αλλά και μια τεράστια νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Από εκεί και έπειτα μεσολάβησε η ήττα από τον Παναθηναϊκό και εκείνη από την Καρδίτσα στην Θεσσαλία με δυο πόντους, ενώ νίκησε με buzzer beater τον Πανιώνιο.

Αυτή ήταν η τελευταία νίκη για τους Ροδίτες οι οποίοι την περσινή σεζόν έδωσαν τα κλειδιά στον Χαβιέ Καράσκο, ο οποίος κατάφερε να βρει την χρυσή τομή και να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την φετινή χρονιά.

Επιμέλεια: Γιάννης Ροζής

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο «Καφέ της Επιστήμης της Περιφέρειας Θεσσαλίας» στη Σκιάθο
Επόμενο άρθρο«Δεν υπάρχει μια συγγνώμη σε πάνω από 700 σελίδες- Μεγάλη αλαζονεία»