Στον Βόλο, λειτουργεί e-shop για την πώληση προϊόντων από τις λαϊκές αγορές, με στόχο την αύξηση της ρευστότητας αφενός και αφετέρου την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιομηχανικών Ειδών και Επαγγελματιών και στην πρόεδρο Στεφανία Τζοάνου, η οποία «έπιασε» τα μηνύματα της εποχής και έστησε την πλατφόρμα, εντάσσοντας συνεχώς νέους επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με την κα Στεφανία Τζοάννου, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών Ειδών, οι λαϊκές αγορές μπαίνουν πλέον στην ψηφιακή εποχή, διευκολύνοντας έτσι πολλούς καταναλωτές που δεν έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν μόνοι τους, είτε γιατί αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα είτε γιατί εργάζονται τις ώρες λειτουργίας τους.

Η εφαρμογή www.elaikiagora.gr δημιουργήθηκε για να εισάγει τον πωλητή στις νέες, σύγχρονες τάσεις στο χώρο του εμπορίου αλλά και για να παρουσιάζει τα προϊόντα σωστά και κυρίως εύκολα στον πελάτη, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αναπτύξουν χωρίς κανέναν εξοπλισμό την επιχείρησή τους και να τη λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλο το 24ωρο, με μηδενικό κόστος, προωθώντας τα προϊόντα τους μέσω delivery άμεσα, εντός της ίδιας ημέρας, χωρίς μετακίνηση και με ελάχιστο κόστος.

Το πρώτο eshop πανελλαδικά λειτουργεί ήδη με επιτυχία στην Ημαθία, με τους υπεύθυνους να στηρίζουν το αντίστοιχο εγχείρημα στον Βόλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτιμάγκα Κορινθίας: Στη μάχη με τις φλόγες εκατοντάδες πυροσβέστες
Επόμενο άρθροΤα φιλικά της ημέρας – www.ertsports.gr