Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε πριν το τζάμπολ του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ελβετία στο EuroBasket Γυναικών 2025 και ευχήθηκε ο κόσμος να αγκαλιάσει τις προσπάθειες, όλων των εθνικών ομάδων, ενώ παραδέχτηκε πως θέλει να προκριθεί η Εθνική Γυναικών, στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Καλή αρχή να έχει η Εθνική Ομάδα. Το Γαλλία – Τουρκία φαινόταν ότι είχαμε ένα φαβορί, στην πράξη φάνηκε ότι στα τελευταία δύο λεπτά νίκησε η Γαλλία. Δεν υπάρχουν φαβορί, τα φαβορί μέσα στο γήπεδο φαίνονται.
Οι Έλληνες είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Ομάδα. Να κερδίσουμε, να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας.
Ένα γεμάτο καλοκαίρι για τις Εθνικές Ομάδες. Το σημαντικότερο είναι οι Έλληνες να υποστηρίζουν με θέρμη όλες τις εθνικές ομάδες».
Επιμέλεια: Δημήτρης Μπούκας



