Μια σπάνια, γεμάτη συναίσθημα οικογενειακή στιγμή επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της η Ελένη Φουρέιρα, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η φετινή γιορτή βρήκε την Ελένη Φουρέιρα να περνά χρόνο με τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα, η οικογένεια παραμένει πάντα προτεραιότητα για εκείνη. Μετά από μια χαλαρή βόλτα στη στολισμένη Αθήνα, μαζί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή, η μέρα συνεχίστηκε στο ζεστό περιβάλλον του σπιτιού τους.

Διαβάστε: Η Ελένη Φουρέιρα: “Ήταν επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο Μποτία – Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μίλησα ερωτικά μέσα από μηνύματα” (Βίντεο)

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία που “λύγισε” το Instagram

Αν και η τραγουδίστρια σπάνια δημοσιεύει εικόνες από την προσωπική της ζωή -και ακόμη πιο σπάνια με τον γιο ή τον σύντροφό της- αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση. Στη φωτογραφία που ανάρτησε, ο Αλμπέρτο Μποτία κάθεται στον καναπέ κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό Ερμή, ο οποίος έχει αποκοιμηθεί ήρεμος, δημιουργώντας ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης.





Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι μαζί από το 2017, επιλέγοντας συνειδητά να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Ο γιος τους, Ερμής, ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2023 και από τότε αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητάς τους.

Περισσότερα στο parapolitika.gr



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέα περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό
Επόμενο άρθροΠρος Τρίτη (30/12) το Μαρούσι – Παναθηναϊκός