Ο Μπάμπης Λυκογιάννης βρήκε δίχτυα, οι “ροσομπλού” επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 της Σαλερνιτάνα και η ομάδα του Τιάγκο Μότα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μπολόνια συνεχίζει την εκπληκτική της φετινή πορεία στη Serie A και… φουλάρει για Champions League. Η εκπληκτική ομάδα του Τιάγκο Μότα επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Σαλερνιτάνα με 3-0, για την 30η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και με την 8η νίκη της στα εννέα τελευταία ματς βρίσκεται στην 4η θέση (στο -2 από την 3η Γιουβέντους), με αποτέλεσμα να βλέπει… αστέρια.

Οι “ροσομπλού” ήταν κυρίαρχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μόλις στο 14ο λεπτό ο Ορσολίνι έκανε το 1-0 με ασύλληπτο αριστερό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 44′ ο Σαλεμάκερς με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση το προβάδισμά τους και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα για 12ο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 10 ήττες) και οδεύει ολοταχώς για τη Serie B, με τον Κώστα Μανωλά να αγωνίζεται βασικός και να γίνεται αλλαγή στο 83′ και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να μένει στον πάγκο.

ΓΚΟΛ: 14′ Ορσολίνι, 44′ Σαλεμάκερς, 90’+2′ Λυκογιάννης / –

Μπολόνια: Ραβάλια, Πος (83′ Ντε Σιλβέστρι), Καλαφιόρι, Λουκουμί, Λυκογιάννης, Άμπισερ, Φρόιλερ (64′ Ουρμπάνσκι), Ορσολίνι (64′ Εντόι) Φέργκιουσον (74′ Φέργκιουσον), Σαλεμάκερς, Όντγκαρντ (64′ Ζίρκζι)

Σαλερνιτάνα: Κοστίλ, Πιερότσι (60′ Σάμπια), Μανωλά (83′ Μπόατενγκ), Πιρόλα, Μπράνταριτς, Πελεγκρίνο (66′ Βινιάτο), Ματζόρε (60′ Κουλιμπαλί), Μπάσιτς (67′ Λεγκόφσκι), Καντρέβα, Σίμι, Τσάουνα

 Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 30 Μαρτίου

Νάπολι – Αταλάντα 0-3
Τζένοα – Φροζινόνε 1-1
Τορίνο – Μόντσα 1-0
Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0
Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2

Δευτέρα 1 Απριλίου

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα 3-0
16:00 Κάλιαρι – Βερόνα
16:00 Σασουόλο – Ουντινέζε
19:00 Λέτσε – Ρόμα
21:45 Ίντερ – Έμπολι

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Α.



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈκκληση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για τήρηση του κανονισμού καθαριότητας
Επόμενο άρθροΗ Ρωσία έχει εκτοξεύσει πέντε νέους υπερηχητικούς πυραύλους Zircon κατά του Κιέβου από την αρχή του 2024