Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μετά την λήξη της προσπάθειας της στα 100 μ. παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων έθεσε τους στόχους της για την κούρσα των 200 μ.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε στην 4η θέση στην 4η προκριματική σειρά των 100 μ. με 11.36 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό. Η νεαρή σπρίντερ πραγματοποίησε ωστόσο μια πολύ καλή εμφάνιση, που όπως είπε και η ίδια μετά την προσπάθεια της στις δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ θα την βοηθήσει αρκετά και στην κούρσα των 200μ, εκεί όπου έχει ως στόχο να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ.

Δείτε τις δηλώσεις της Εμμανουηλίδου στην ΕΡΤ:

Επιμέλεια: Νίκος Καραγιάννης

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος που χόρευε με την εγγονή του σε τοπικές γιορτές του νησιού
Επόμενο άρθροΤα περίπτερα της ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Ν. Ανδρουλάκης: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων»