Δύο τροχαία ατυχήματα σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Χανιά.

Όπως έγραψε το zarpanews.gr, το πρώτο τροχαίο συνέβη στα Κεραμειά, κοντά στην Παναγία, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κι έφυγε  από το δρόμο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λεπτά μετά, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο ατύχημα, στην επαρχιακή οδό του Γαλατά προς Αγιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα, τον εγκλωβισμό δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι τρεις τραυματίες από τα τροχαία έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Τις συνθήκες ερευνά η τροχαία Χανίων.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟΣΥ: Από βραχυκύκλωμα στο μοτέρ εξαερισμού η πυρκαγιά στο λεωφορείο στη Πεντέλη
Επόμενο άρθροΣφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση για Δοξιάδη