Ο Στέργιος Λίτος πρόεδρος αγροτών-κτηνοτρόφων Βισαλτίας μίλησε για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Απέναντι Μικρόφωνα» με τους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη. Είπε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί, με βάση την χθεσινή απόφαση στον Λευκώνα.

Όπως είπε, «από τις 16:00 ως τις 19:00 θα κλείσουν οι παρακαμπτήριες. Αύριο, Σάββατο, θα ανοίξουμε τις μπάρες στις Εθνικές Οδούς και βλέπουμε. Τις ημέρες των εορτών οι δρόμοι δεν θα είναι κλειστοί, τα τρακτέρ θα τραβηχτούν στην άκρη. Θα δούμε για πόσες μέρες θα είναι».

Για το αν θα πάνε σε ραντεβού με την κυβέρνηση, ο κ. Λίτος διεμήνυσε ότι δεν θα γίνει με τις σημερινές συνθήκες. «Περιμένουμε νέες προτάσεις», είπε, ενώ κατήγγειλε σε σχέση με τον ΕΛΓΑ πως αντλεί χρήματα από τους λογαριασμούς των αγροτών «ακόμα και από το επίδομα τέκνων», προκειμένου για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών.



«Εμείς δίνουμε δικαίωμα στον ΕΛΓΑ να το κάνει αυτό μετά την πληρωμή των επιδοτήσεων, να μπουν και να τραβήξουν χρήματα για τις ασφαλιστικές εισφορές. Τώρα αυτό έγινε χωρίς την καταβολή επιδοτήσεων», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως 4.000 ΑΦΜ δεν έχουν πληρωθεί στις Σέρρες, «υπάρχει μια κατάσταση τρέλας», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτη Βουλή για δεύτερη ημέρα το νομοσχέδιο για το νέο ΕΠΑ και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Επόμενο άρθροΝίκος Ξυλούρης: “Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τον κρατάει ζωντανό 45 χρόνια”, λέει η χήρα του