Στη Λέσβο, ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλοπής προκαλεί αίσθηση, καθώς 13χρονος μαθητής κατηγορείται ότι έκλεψε 7.000 ευρώ από τη γιαγιά του. Ο ανήλικος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025, όταν διαπιστώθηκε πως από το ποσό έλειπαν περίπου 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος πήρε τα χρήματα πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το σπίτι της ηλικιωμένης γιαγιάς του, σε χωριό του νησιού. Όταν εντοπίστηκε, στην κατοχή του βρέθηκαν 6.050 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό είχε ήδη σπαταληθεί.

Ο 13χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η πράξη του ανηλίκου.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΌσο η Τουρκία έχει εκκρεμές casus belli και αμφισβητεί την κυριαρχία ελληνικών νησιών στο Αιγαίο, δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα SAFE
Επόμενο άρθρο“Πήγα στον ψυχίατρο και πήρα φάρμακα για να απαλλαγώ από την επιρροή των γονιών μου” (Βίντεο)