Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από τη γεμάτη ζωή της, συνδυάζοντας οικογένεια, εργασία και ταξίδια με έναν τρόπο που την χαρακτηρίζει απόλυτα. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μια ισχυρή παρουσία τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στον επιχειρηματικό κλάδο, ταξίδεψε ξανά στο εξωτερικό, αυτή τη φορά προορισμός της ήταν το Μιλάνο. Το ταξίδι αυτό, όμως, είχε ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία, καθώς συνοδευόταν και από τα δύο παιδιά της, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, με τους οποίους περνάει πολύτιμο χρόνο παρά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Η σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά και σταθερά, με το ζευγάρι να έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογενειακή συνύπαρξη. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχει ήδη γνωριστεί με τα παιδιά της Αθηνάς και, σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις τους, φαίνεται πως όλοι μαζί έχουν βρει έναν αρμονικό ρυθμό που τους ενώνει.

Διαβάστε: Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Χέρι – χέρι στο κέντρο της Αθήνας στη νέα τους κοινή έξοδο – Οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού (Εικόνες)



Αθηνά Οικονομάκου: «Στην Ιταλία συμβαίνουν διάφορα – θα τα μάθετε»

Κατά την αναχώρησή της, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και έδωσε το δικό της μικρό… teaser για όσα πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα. Η ίδια δεν έκρυψε την καλή της διάθεση, αλλά ούτε και το γεγονός ότι το ταξίδι αυτό δεν είναι απλώς μια οικογενειακή απόδραση. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:«Όλα καλά, πολύ! Και εδώ και αλλού έχουμε πολλά ταξίδια. Στην Ιταλία συμβαίνουν διάφορα, θα τα μάθετε, δεν είναι με ρούχα. Ο Μπρούνο είναι καλά, πολύ!»





 

 Με την αινιγματική αυτή ατάκα, η ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν νέες επαγγελματικές ή προσωπικές εξελίξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν σύντομα — διατηρώντας έτσι για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό.

 

Περισσότερα στο parapolitika.gr



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧτύπησε τη μητέρα της για ακαθάριστο υπόγειο
Επόμενο άρθροΔυνατή τετράδα στο Κιλκίς με προσδοκίες για διάκριση στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2026