Οι «Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις» αποτελούν ένα θεσμό για την Μαγνήτων Κιβωτό» που για δέκατη χρονιά διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για τιμηθεί η Κοίμηση της Θεοτόκου.

Φέτος οι Αυγουστιάτικες παρακλήσεις είναι αφιερωμένες στην ελληνική οικογένεια. Η οικογένεια για το Μητροπολίτη Δημητριάδας, που σήμερα έδωσε συνέντευξη Τύπου, είναι η πρόγευση του παραδείσου γιατί «Παράδεισος είναι εκεί που τους ανθρώπους ενώνει η αγάπη και η αγάπη αυτή γεννά νέα ζωή».

Τις εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν τις ιερές παρακλήσεις, τις οποίες θα τελεί ο Μητροπολίτης Δημητριάδας και Αλμυρού Ιγνάτιος, θα υποστηρίξουν και πάλι μουσικά, αξιόλογα τοπικά σχήματα. «Θα έχουμε και φέτος τη συνεργασία και τη συμπαράσταση των κατά τόπους θρησκευτικών και πολιτιστικών φορέων, προπάντων όμως του Ηλία Λιαμή και του Δημήτρη Καραβασίλη, η συμμετοχή των οποίων έγινε σχεδόν απαιτητή από τις διάφορες περιοχές». Εκδηλώσεις θα γίνουν σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας, ξεκινώντας από τη Ν. Αγχίαλο την 1η Αυγούστου και ολοκληρώνοντας τον κύκλο στην Ευαγγελίστρια της Ν. Ιωνίας στις 13 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα

Πλήθος εκδηλώσεων θα συνοδεύσουν τις Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις
Πλήθος εκδηλώσεων θα συνοδεύσουν τις Αυγουστιάτικες ΠαρακλήσειςΠλήθος εκδηλώσεων θα συνοδεύσουν τις Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις
Πλήθος εκδηλώσεων θα συνοδεύσουν τις Αυγουστιάτικες ΠαρακλήσειςΠλήθος εκδηλώσεων θα συνοδεύσουν τις Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜιλγουόκι Μπακς για Αντετοκούνμπο: «Ένα παιδί από τα Σεπόλια εκπροσωπεί τη χώρα του»
Επόμενο άρθροΟι σημαντικότερες στιγμές της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων “Παρίσι 2024” (video)