Δικαιωμένος αισθάνεται ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, έπειτα από την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Δασκαλάκης αποχώρησε από το Εφετείο χωρίς να παραχωρήσει δήλωση, όμως οι συνήγοροί του έκαναν λόγο για «ήμερα δικαίωσης για την Τζωρτζίνα, για τον κόπο που αφιερώσαμε δύο χρόνια σε αυτή την υπόθεση. Η δικαιοσύνη απάντησε από ποιου το χέρι έφυγε από τη ζωή το κορίτσι, το χέρι της μητέρας του. Πάνω από όλα δικαιωμένη είναι η Τζωρτζίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας. Είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους» πρόσθεσαν.

Όπως τόνισαν, η απόφαση του δικαστηρίου «αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση των γιατρών και νοσηλευτών των τεσσάρων νοσοκομείων που επιλήφθηκαν της νοσηλείας της μικρής και λοιδωρήθηκαν άδικα από την κατηγορουμένη ότι αυτοί ευθύνονταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατώτατος μισθός: Τα επιδόματα που θα «δουν» αύξηση
Επόμενο άρθροΟ Άρης θα τιμήσει τις ομάδες του ’70 και του ’80