Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα,  θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ, βάζοντας τέλος στις πολύμηνες εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Daniel Craig.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο αν πει το «ναι» θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος σταρ της δράσης, αλλά και ένας καταξιωμένος δραματικός ηθοποιός.

Ο ηθοποιός κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του ως αρχηγός συμμορίας στο δράμα του 2017, «Nocturnal Animals». Αυτός ο ρόλος απέδειξε ότι είχε τα εφόδια, για να δώσει μια δυνατή ερμηνεία σε μια ταινία που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι υπογραφές είναι θέμα χρόνου και ίσως πέσουν και μέσα στην εβδομάδα.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών – μεγάλη ηλικία για υποψήφιο Bond – και έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στο «Kick-Ass», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», κατέκτησε τον πολυπόθητο ρόλο, αναφέρει η «Sun».

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Bond είναι η δουλειά του Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

Απαντώντας στις φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο νέος James Bond ανέφερε στο «Numero»: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

Οι επερχόμενες δουλειές του

Ο Άαρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία δράσης The Fall Guy, δίπλα στον Ryan Gosling και την Emily Blunt.

Θα εμφανιστεί επίσης στο πολυαναμενόμενο ριμέικ της ταινίας τρόμου Nosferatu του 1922, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Έγκερς και με πρωταγωνιστικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Νίκολας Χουλτ, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και Γουίλεμ Νταφόε.

Αλλά ο μεγαλύτερος επερχόμενος ρόλος του Aaron θα τον δει να επανέρχεται στο σύμπαν των υπερηρώων, καθώς θα παίξει τον τίτλο του Kraven the Hunter, την πέμπτη ταινία στο Σύμπαν του Spider-Man της Sony.

Το κόλλημα με τον Κίλιαν Μέρφι

Το όνομα του Άαρον βρισκόταν στη λίστα «διεκδίκησης» του ρόλου του πράκτορα 007 εδώ και λίγο καιρό μαζί με άλλους υποψηφίους όπως ο Ίντρις Έλμπα , ο Τομ Χάρντι , ο Χένρι Κάβιλ και ο πρόσφατη βραβευμένος με Όσκαρ, Κίλιαν Μέρφι .

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ωστόσο σε αποκλειστικό της η Daily Mail αποκάλυψε ότι αυτός που θα επικρατούσε για να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο καθώς ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν ετοίμαζε την ταινία Οπενχάιμερ.

«Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι αυτή τη στιγμή το καυτό φαβορί για να μπει στον εμβληματικό ρόλο, είναι η πρώτη επιλογή για τη Μπάρμπαρα Μπρόκολι – αυτός είναι αυτός που πρέπει να νικήσει», ανέφερε γνώστης του θέματος στη Mail.

Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης ήθελε να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Μποντ ως ένα κομμάτι εποχής με το ίδιο το αρχικό υλικό – κάτι που ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο ήθελε προηγουμένως να κάνει με το Casino Royale, αλλά απορρίφθηκε.

Ωστόσο, η πηγή πρόσθεσε: «Το αν ο Nolan θα επηρεάσει το casting του Aaron Taylor-Johnson είναι αυτή τη στιγμή μια ”γκρίζα περιοχή” – καθώς είναι πολύ συγκεκριμένος με τους ανθρώπους που συνεργάζεται .

Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι γνωστός για τη σταθερή χρήση των  ίδιων ηθοποιών στις ταινίες του, συνεργαζόμενος με άλλους φημολογούμενους αστέρες του Μποντ, τον Τομ και τον Κίλιαν, σε πολλές ταινίες, όπως το Inception, το Dunkirk και το The Dark Knight Rises.

Ο Νόλαν συνεργάστηκε με τον Άαρον στην ταινία Tenet του 2020, στην οποία ο ηθοποιός υποδύθηκε τον στρατιωτικό διοικητή Ives.

Οι 20 κορυφαίοι ηθοποιοί που οι Βρετανοί θέλουν να είναι ο επόμενος James Bond

1. Idris Elba
2. Tom Hardy
3. Henry Cavill
4. James Norton
5. Cillian Murphy
6. Tom Hiddleston
7. Tom Holland
8. Jamie Dornan
9. Aaron Taylor-Johnson
10. Richard Madden
11. Rege Jean Page
12. Luke Evans
13. Leo Woodall
14. Emilia Clarke
15. Emily Blunt
16. Helen Mirren
17. Barry Keoghan
18. Theo James
19. Lupita Nyong’o
20. Sam Heughan

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Πώς μετρήσαμε την ταχύτητα του φωτός πειραματικά – ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Επόμενο άρθροΝ. Δαναλάτος: Η καλλιέργεια του βαμβακιού απαιτεί πολύ λιγότερο νερό από άλλες καλλιέργειες (ήχος)