Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε σε Ιταλικό Μέσο για την πορεία της ομάδας των “πράσινων”, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι χαρούμενος με την κατάσταση του συλλόγου καθώς φτάνουμε στο τέλος της σεζόν.

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε Basketinside για την πορεία της ομάδας του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να περνάει υπέροχα στην Αθήνα, τονίζοντας πως η σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν είναι καλή και όλα γίνονται πιο εύκολα όταν οι παίκτες κάνουν σωστά την δουλεία τους. Για τον ίδιο και την ομάδα στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague, με την εμφάνιση της ομάδας του Παναθηναϊκού στη κανονική διάρκεια να είναι εξαιρετική.

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Για το πώς κυλάει η σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR: «Είναι υπέροχα. Είμαστε δεύτεροι στην EuroLeague αυτή τη στιγμή, ανεβαίνουμε και μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε»

Για τη σχέση του με τον Αταμάν: «Είναι καλή. Λέει τι να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε»

Για το πώς είναι να παίζει στο ΟΑΚΑ: «Είναι καταπληκτικό, ένα από τα καλύτερα που έχω δει… Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Για το αν ο στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague:«Σίγουρα. Βασικός στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague. Αυτό είναι το κύριο πράγμα και σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος»

Για το αν του αρέσει που φημίζεται για την άμυνά του: «Απολύτως. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, μπορείς να είσαι ο καλύτερος σε κάτι.Είναι πολύ καλό»

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο: «Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι γκαρντ. Παίκτες όπως ο Σέιν Λάρκιν και ο Μάικ Τζέιμς είναι δύο από τους πιο δύσκολους να μαρκάρεις»

Για τη διαφορά μεταξύ Μεσίνα και Αταμάν: «Υπάρχει διαφορά. Υπάρχει περισσότερη ελευθερία με τον κόουτς Αταμάν. Νομίζω ότι αυτό που βοηθά εμένα και πολλούς από τους γκαρντ του να παίξουμε καλά»

Για το αν βλέπει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό στο κοντινό μέλλον: «Ναι, το ελπίζω. Θα δούμε»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαρδίτσα: Γιορτή Μανιταριού στη Λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθροΔιπλά πλατινένιο το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι σε μόλις 1 μήνα!